top of page

KORT OM OSS

Viken Regnskap AS

Viken Regnskap AS er et autorisert regnskapsbyrå som tilbyr arbeid av høy kvalitet! Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud idag!

Viken Regnskap AS er et av de mest innovative regnskapsbyråene. Vi benytter oss utelukkende av de nyeste systemene i arbeidet vårt, noe som sikrer oss effektivitet, god sikkerhet og god dialog med deg som kunde.

Viken Regnskap AS har flere dyktige regnskapsførere med lang bransjeerfaring hvorav flere av oss er statsautoriserte. Dette gir dere som kunde en trygghet ved at vi innehar høy kompetanse og er sikre på faget. 

Vi har i dag en stor og tung kundeportefølje takket være høy fleksibilitet og god kvalitet på vårt arbeid. Vi jobber med bedrifter i de aller fleste bransjer, dette gir oss fordelen av å kjenne til alle relevante problemstillinger som kan dukke opp underveis. Bokføring gjøres i valgfritt regnskapssystem, men vi samarbeider med systemene 24Sevenoffice, Conta og Tripletex. Alle klienter har tilgang til sin egen innlogging hvor de finner rapporter i sanntid og mulighet til fakturering, timeregistrering mm.

-------

Logo-Black-w2500_edited_edited_edited.pn
Tripletex logo transparent.png
sort-logo-digitalt-bruk.png
24sevenoffice_Logo_Vertical_Black_RGB.png
vikenregnskap_utkast2.png
bottom of page